Hem » DUKA » Matserviser » Wrendale Design » Wrendale Designs Mugg & Brickset

Wrendale Designs Mugg & Brickset

329,00 kr
Lagerstatus: 16st

Royal Worcester's Wrendale Designs ger dig ett stänk av brittiska landsbygden. Med den prisbelönta vattenfärgs designen av Hannah Dale, konstnär och grundare av Wrendale Designs, är denna samling oemotståndligt. Från fina benporslins muggar, tekannor och bestick till julpynt är Wrendale Deisgns den perfekta gåvan för alla djurälskare.

Wrendale Designs Mugg & Brickset

Storlek: 21,2 x 14,2cm

Muggarna rymmer:0,18L

Säker användning:
√ Diskmaskinsäkra muggar

Våra kvalitets melamin brickor från Pimpernel / Portmeirion är slitstarka, robusta och tåliga. Brickorna tål maskindisk och är därmed praktiskta att använda varje dag. Melamin brickorna är inte bara slitstarkta utan de är också fantastiskt vackra och har en mängd olika dekorativa mönster. Ett perfekt komplement till vår omfattande samling av porslin, bordsunderlägg, glasunderlägg och en mängd textilier i samma serie.

Skötsel: Använd en fuktig trasa med eller utan mild diskmedel eller utspätt ättika i vatten. Använd inte slipande rengöringsmedel. Placera inte heta föremål på melamin eftersom det kan uppkomma blåsor och förstöra melaminet. Använd inte melaminprodukter som skärbrädor.

Wrendale Designs Mugg & Brickset Wrendale Designs Mugg & Brickset Wrendale Designs Mugg & Brickset Wrendale Designs Mugg & Brickset

Läs mer

Specifikationer

Artnr: X0011658739
Streckkod: 0749151597754
Lagerstatus: 16st
Streckkod: 0749151597754

Lämna omdöme

Lämna ett omdöme

q67WUP
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)